Starity

Lady Gaga Christina Aguileráról beszélt

2011. február 21. 16:04   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga meglepő kijelentést tett az aranytorkú énekesnőről, amikor a Grammy-díj-átadóról kérdezték.

hirdetés
Lady Gaga Christina Aguileráról beszélt

Sok millió Christina-, illetve Gaga-rajongó is hozzájárult ahhoz, hogy 2008-ban hatalmas botrány alakuljon ki. Mégpedig az alaptalan vád, hogy Christina leutánozta Gagát. A dolog 2010-ben sem csitult, amikor megjelent Christina Aguilera Not Myself Tonight klipje.

Hiába Christina nyilatkozatai, miszerint semmi baja Gagával, hiszen Perez Hilton is meglehetősen hozzájárult az ügy súlyosságához.

A napokban a Hollywood Reporter Gagát faggadta sok mindenről, többek közt arról, hogy mely produkciók nyerték el tetszését a Grammy-díj-átadón, és Christina Super Bowl-os esetéről.

„[...] Imádtam az Aretha Franklin Tribute-ot. Christina Aguilera elképesztően hangzott. Azt gondolom, hogy az emberek túl kemények voltak a Super Bowl-előadásával szemben. Ő annyira csodálatos, és annyira tehetséges. Azt gondolom, a zeniepar nagyon nehéz, de olyan nagy tehetségeknek, mint Christina, ott a helyük! nyilatkozta a Born This Way énekesnője.

Hivatalosan is lezárult a két énekesnő közötti „háború”, melyet nagyrészt a rajongók fújtak fel. Ahogyan Aguilera egyszer mondta, mindkettőjüknek van helye mindenki iPodján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek