Starity

Stúdióba vonult Karissa Shannon és barátja

2011. február 21. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Hefner egyik exbarátnője ezúttal nem a Playboy villa lányai, hanem az új lemeze miatt tért be egy stúdióba.

hirdetés
Stúdióba vonult Karissa Shannon és barátja

A Shannon ikrek „fele”, Karissa Shannon 2009-ben robbant be a köztudatba – leginkább csak az Egyesült Államokban – mint Hugh Hefner milliomos egyik barátnője. Miután elkezdték adni a Playboy villa lányai hatodik évadját – melyben ikertestvérével, Kristina Shannonnal és Crystal Harrisszel szerepel – az amerikai csatornákon, már hírességnek mondhatta magát. A Playboy magazin playmate-je volt, a színészetbe is belekóstolt, és most újabb karriert próbál ki.

Barátjával, az MTV-n futó Smalleville sorozat sztárjával, Sam Jones III-del már fel is vette első hivatalos dalát, a Juice and Vodka című duettet, melyben a szőkeség a refrént énekli, a színész pedig rappel. A dal sokaknak Kesha Sebert, azaz Ke$ha amerikai popénekest juttatja eszükbe: az internetes kommentelők egyetértenek ugyanis abban, hogy a playmate és Ke$ha hangja, sőt, még a dal stílusa is hasonlít.

Mikor Karissa és Sam a Los Angeles-i Katsuya étterem előtt kiszálltak az autójukból, szokás szerint megrohamozták őket a paparazzók. Éppen egy dal ment teljes hangerőn a kocsiban, így a lesifotósok megkérték Samet, indítsa be a Karissával közösen énekelt dalukat. A fiú így is tett, és egy 30 másodperces bemutatót tartott a Juice and Vodkából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek