Starity

Lakatos Yvette és BNF Nick: fő az önbizalom

2011. február 21. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lakatos Yvette és BNF Nick is azt vallja, hogy egy ember számára nagyon fontos az önbizalom.

hirdetés
Lakatos Yvette és BNF Nick: fő az önbizalom

Yvette és Nick egyaránt azon az állásponton vannak, hogy az önbizalom elengedhetlen az életben, ám amíg Yvette a belső szépség híve, addig Nick a pozitív életszemlélet elkötelezettje. 

Manapság gyakori, hogy az emberek csúfolják egymást, kiközösítik a másikat, és ezek miatt sajnos sokan önbizalomhiányban szenvednek. Ilyenkor muszáj az embernek valahogy erőt vennie magán – hibáinak megtalálásával, vagy kivételes adottságinak kihasználásával.

Yvette régebben súlyproblémákkal küzdött, és emiatt sokan piszkálták:

„Rájöttem, hogy szeretni kell magadat, és el kell fogadni azt, amilyen vagy. Biztos lesz valaki az életben, aki a hibáiddal együtt szeret. Megtanultam, hogy nem szabad bánkódni, ha más vagy, mint társaid, esetleg különlegesebb. Mindenkiben van valami értékes, valami szuper, amitől értékes ember. Ha valamit változtatni akarsz, azért küzdeni kell. Én pufi voltam, és ezért piszkáltak is, viszont nem miattuk akartam fogyni. Én sem voltam elégedett magammal, ezért úgy döntöttem, hogy változtatnom kell. Szerintem nem számít, hogy hogy nézel ki, hiszen legbelül kell megtanálnod azt a dolgot, ami benned értékes. Ezt a dolgot pedig elő kell hozni a teljes élet érdekében. Nem a külsőségek mérvadóak”  – mesélte a Megasztár-versenyző.

BNF Nick szerint a csúfolódásokkal nem kell törődni:

„Biztos, hogy minden ember életében volt olyan pont, amikor bizonytalanság gyötörte. Ilyenkor túl kell lépni rajta, és nem agyalni, mert akkor nem fognak sikerülni dolgok. Legyetek vidámak, élvezzétek az életet. Minden rendeződni fog. Ha a kritikák mégis fontosak nektek, mindenképpen építő kritikának tekintsétek azokat”  mondta Nick.

Valóban hasznos tanácsok, hiszen az önbizalom tényleg fontos, ha valamit el akarunk érni az életben. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek