Starity

A Doktor House új epizódokkal folytatódik

2011. február 22. 17:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Doktor House című filmsorozat nálunk is elérkezett a hetedik évadhoz. A TV2-n jelenleg a negyedik szezon ismétlése fut, de március 2-ától már megnézhetjük az új részeket.

hirdetés
A Doktor House új epizódokkal folytatódik

A TV2 pár napja elkezdte reklámozni a Doktor House legújabb, hetedik évadját, amely Magyarországon most először lesz látható. Bár az új epizódokat leginkább ősszel szokták elkezdeni, most úgy tűnik, a csatorna nem akar annyit várni a folyatással.

Az adón jelenleg a negyedik szezon ismétlése megy, de március 2-ától műsorra tűzik a hetediket is, a már megszokott időpontban (szerda, 21.25). A vadonatúj epizódokban egy ismerős arc is állandó szereplővé válik: ő pedig nem más, mint Amber Tamblyn, akit leginkább az Isteni sugallat című sorozatból, illetve a Négyen egy gatyában című filmből ismerhetünk.

Epizódszerepekben pedig olyan sztárokat láthatunk majd, mint Jack Coleman (Hősök; Tejben fürdünk), Alyson Stoner (Camp Rock; Tucatjával olcsóbb), Kuno Becker (Soñadoras; Volt egyszer egy eskövő), Keiko Agena (Szívek szállodája; Kismamának áll a világ) és még sorolhatnánk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek