Starity

Átmeneti otthonát keresi Keanu Reeves

2011. február 23. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keanu Reeves otthonát keresi Budapesten – persze csak addig fog itt lakni, amíg véget nem ér a 47 Ronin című film forgatása.

hirdetés
Átmeneti otthonát keresi Keanu Reeves

Több jel szerint Magyarország egyre népszerűbb a sztárok körében. Angelina Jolie és Brad Pitt után most Keanu Steeve is látogatást tesz kis országunkban, mivel itt fogják forgatni a 47 Ronin című filmet. A sztár ide fog költözni – persze csak addig, amíg véget nem ér a teljes forgatás.

Az Új Ász információi szerint a Mátrix filmek híressége jelenleg albérlet után kutakodik a fővárosunkban. Természetesen nem egy nyolcadik kerületi körfolyosót, hanem egy nagy luxusvillát keres, ahol ki tudja pihenni az aznapi fáradalmakat.

A stop.hu úgy tudja, a színész legalább 140 négyzetméteres, belvárosi vagy első kerületi ingatlant keres, amely lifttel és mélygarázzsal is szolgál. A terasz csakis az utcára nézhet, és a szobákban el kell férnie pár kondigépnek is. Ezek mellett még van egy pár különös igénye a sztárnak. Feltétlenül kell lennie portaszolgálatnak a házban, vagy legyen arra lehetőség, hogy a produkció megszervezze a védelmet, és teljes mértékben felszereltnek és gépiesítettnek kell lennie a jövendőbeli átmeneti lakásának.

A stáb április 30-áig marad, és akár havi másfél millió forintot is hajlandóak költeni az átmeneti lakásra, ha a színész minden igényét kielégíti a film magyarországi forgatásának idején.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek