Starity

Hatalmas bevételt hozott Dianna Agron filmje

2011. február 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban rengetegen várták tűkön ülve Dianna Agron és Alex Pettyfer filmjét. A produkció hatalmas bevételt hozott már a premier napján, mind az amerikai moziknak, mind a készítőknek.

hirdetés
Hatalmas bevételt hozott Dianna Agron filmje

D. J. Caruso már látta a jövőt, mikor úgy döntött: megrendezi az I Am Number Four című nagy sikerű könyv filmváltozatát. A rendező nem csalódott magában, hisz kevesebb mint egy hónap alatt megvolt a történet, a stáblista, és a különféle elemek.

Az alkotásban a főhöst Alex Pettyfer alakítja, szerelmét pedig Dianna Agron. A film már a vetítés napján több, mint tíz millió dollárt hozott a konyhára – és ez még csak a kezdet, hiszen a produkciót több mint, 4 napja játsszák az amerikai mozik.

A rendező elképzelése szerint ez lesz 2011 legsikeresebb sci-fi alkotása. Sokak szerint már most túlszárnyalta a Twilight sikereit, amit egyelőre megcáfoltak a mozik, de a film kétségkívül hatalmas népszerűségnek örvend. A lista élét az Unknown című film birtokolja, az I Am Number Four a második helyet szerezte meg, utána pedig a Shakespeare-műből alkotott Gnómeó és Júlia zárja a listát:

  1. Unknown: 21 770 000 dollár
  2. I Am Number Four: 19 500 000 dollár
  3. Gnomeo and Juliet: 19 400 000 dollár

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek