Starity

Kovi pornófilmet forgatna Gigivel és Jerzyvel

2011. február 23. 15:03   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kovi szakmai szemmel követi figyelemmel a VV-t, és szívesen leforgatna egy pornófilmet VV Gigivel és VV Jerzyvel, miután a páros elhagyja a villát. Szandikát viszont nem tartja nőiesnek, ezért neki nem szán szerepet.

hirdetés
Kovi pornófilmet forgatna Gigivel és Jerzyvel

Kovinak már a kezdetekkor megakadt néhány szereplőn a szeme. Fejében már összeálltak azok a jelenetek, melyeket leforgatna a villában megismert szereplőkkel.

Nem mondanám, hogy nagy rajongója vagyok a műsornak, de a szereplőket ismerem, hiszen tele van velük minden, amióta elindították a show-t. Akin azonnal megakadt a szemem, az Gigi! Utána is néztem, és tudom róla, hogy van némi tapasztalata a szakmában. A barátja, Jerzy szintén alkalmas forgatásokra, és hajlandósága is van hozzá, hiszen korábban is szépen teljesített abban az elhíresült szóló videóban. Külön előny kettejük esetében, hogy egy párt alkotnak, hiszen így nem kell mímelniük a szenvedélyt, ha forog a kamera– mondta el az Új Ásznak Kovi, a több Pornó-Oscarral is jutalmazott rendező.

Az interjú végén beszélt Szandikáról is: A felfújt szájú lány, bár bevállalósnak tűnik, nem alkalmas szexfilmekre, mivel elhanyagolta a testét, és nem nyújt esztétikus látványt. Még nagyon fiatal, és sportolnia kéne, de a villában is csak fekszik, és nem mozog. Erre persze mondhatják, hogy annak idején Geronazzo Mariával is dolgoztam, de kettejük között óriási különbség van. Maria 50 éves volt, amikor velem dolgozott, és a korát meghazudtoló teljesítményt nyújtott” – mesélte a rendező.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek