Starity

Kerry Katona szuperszexi külsővel tündököl

2011. február 24. 21:09   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Atomic Kitten egykori dalospacsirtája, a brit Sztárok a jégen forgatásának köszönheti lenyűgöző alakját. Kerry ugyanis a felkészülési időszakban tett szert olyan idomokra, amit sok hollywoodi híresség megirigyelne.

hirdetés
Kerry Katona szuperszexi külsővel tündököl

Kerry Katonának, az Atomic Kitten  exénekesnőjének a múlt szombaton korcsolyát húztak a lábára, méghozzá a brit Sztárok a jégen műsor kedvéért. A szőkeség egyáltalán nem volt kétségbeesve a verseny eredményét illetően, hiszen ő már így is nyert egy olyan külsőt, amit sok nő megirigyelne.

Kerry Katona a sok plasztikázás után most gyönyörű testben tündökölhet, és ezt köszönheti a pár hónapos felkészülésnek, mialatt sikerült ledolgozni minden apró feleslegét. Kerry immáron  négyszeres anyukának számít, így még jobban megérdemelt az elismerés a sztár számára. S hogy legyen még mit fokozni Katona kisasszony renoméján, itt van még egy ok, amiért respektálással  tartozunk az énekesnőnek, hiszen több évnyi alkoholizálás és kokainfogyasztás után sikerült  neki véghezvinni azt, ami másoknak több év munkája alatt sem sikerült.

Egyelőre azonban csak Kerry élvezi, hogy új nő lett belőle, ugyanis az ellenkező nem képviselői messziről elkerülik, habár régi külsejével elég kelendő volt a férfiak körében. Az persze már csak mellékes, hogy eddigi lovagjai  megalázták, drogfüggővé tették, illetve anyagilag is lehúzták az énekesnőt. Kerry Katona talán jobban teszi, ha ezentúl nem sieti el a párválasztást, és ezzel elkerüli a további csalódásokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek