Starity

Lady Gaga új klipje hétfőn érkezik

2011. február 24. 12:12   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga új kislemeze hatalmas sikereket ért el, már a megjelenése napján rekordokat döntött. Kisfilmjének premierje február 28-án lesz.

hirdetés
Lady Gaga új klipje hétfőn érkezik

Az énekesnőnek nyár óta nem volt új klipje, ezért hatalmas várakozás övezi új videójának bemutatását. A szám már most hihetlen sikernek örvend, Amerikában első helyen áll megjelenése óta az iTunes-on és a Billobard Hot 100-on. Gaga elmondta, hogy az új arckinövéseinek is nagy szerepe lesz a kisfilmben, mivel ezek egy új, előítéletmentes fajt szimbolizálnak. A klip rendezésben ő maga is részt vett Nick Knight és Laurieann Gibson mellett. A dal megjelenése előtt az énekesnő és csapata transzvesztitákat válogatott a videóba.

A Gagadaily.com közlése alapján a klip február 28-án, hétfőn fog debütálni magyar idő szerint 5 órakor. Az információt Perez Hilton is kiírta blogjára, aki bemutatta a kislemezborítót is. A Born This Way című klipjéről Gaga eddig úgy nyilatkozott, hogy „teljesen másként fest, mint bármi, amit eddig csináltam”, és „ez lesz az új faj megszületése”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek