Starity

VV4: mégsem retusálták túl a CKM-fotókat?

2011. február 24. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CKM magazin szerkesztőinek fülébe jutottak azok a vádak, melyek szerint sokat kellett retusálni a villalányok szexi fotóit. Most azonban válaszoltak az őket ért vádakra.

hirdetés
VV4: mégsem retusálták túl a CKM-fotókat?

Néhány napja megjelentek a VV-lányok exkluzív fotói, amelyeket a CKM magazin készített. Most viszont a olvasókon van a sor, hogy eldöntsék, a négy lány közül melyik kerüljön a címlapra, szavazni pedig február 21-e és március 4-e között – regisztrálás után – lehet a CKM weboldalán.

A képeket elnézve sokan megjegyezték, hogy a fotók retusálásával több időt töltöttek, mint elkészítésükkel, ugyanis a lányok valójában nem így néznek ki. A magazin szerkesztősége megunta a vádaskodást, és közleményt adott ki – fotókkal együtt – a hitetleneknek kedvéért: „Érkezett hozzánk néhány kételkedő megjegyzés, miszerint túlzottan retusáltuk a képeket. Óriási tévedés! Ezért most először és utoljára feltesszük a lányok retusált és a retusálatlan képeit, és döntsétek el, hogy a vádnak van-e igazságtartalma! Íme a meztelen igazság!” – olvasható az újság oldalán.

Az eredeti és retusált képeket a magazin weboldalán lehet megtekinteni. A szavazást viszont újraindították, mivel nagyon sokan csaltak kedvencük érdekében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek