Starity

Sarka Katáról durvább képek is készültek

2011. február 24. 18:06   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy a Katáról készült félaktképeknél jóval kompromittálóbb fotók is készültek, amit férje, Hajdú Péter show-jának felvételein fecsegett el a feleség.

hirdetés
Sarka Katáról durvább képek is készültek

Nyilvánosságra került, hogy azokat a bizonyos félaktképeket – melyek azóta már bejárták Magyarország összes bulvárlapját –, nem is Hajdú Péter készítette. A házaspár a TV2 Frizbijének forgatásán bővebben is kifejtette: a képek egy három éve történt mauritiusi nyaralásuk alkalmával készültek egy lakatlan szigeten.

A mellvillantós fotók tehát nem úgy készültek, hogy a családfő – akkor még vőlegény – előkapta telefonját, hanem egy a szigeten élő fiút kértek meg arra, hogy készítse el a képeket, melyeket később a műsorvezető telefonján tároltak. Kata szerint Péterről is készültek efféle fotók, szóval nem is érti, hogy miért nem szivárogtatták ki őket.

Sarka Kata továbbá azt is elmondta, hogy a Balatonon kívül állandóan monokinizik, ez „motiválta” továbbra is. Korábban sem engedte senkinek, hogy ilyen képeket készítsen róla, de ez már bőven eljegyzésük után volt, szóval a feleség szavaival élve: még belefért. „Remélem, hogy itt megáll a dolog, és nem kerülnek elő durvább fotók” – tette hozzá gyanakvóan. Hajdú természetesen sietve leszögezte, hogy ennél kompromittálóbb képek nem készültek kedveséről, ám Kata, szavába vágva, annyit mondott, hogy vannak, méghozzá telefonnal készültek. „Valaha készült durvább fotó?” – tette fel a kérdést Hajdú Péter, mire Sarka Kata kijelentette: „Hát ott nem, de hát te fotóztál már le engem, máshogy…”

A képügyben egyébként Havas Henrik faggatta a házaspárt mint vendég-műsorvezető. A két férfi a vicc kedvéért ugyanúgy öltözött fel, és arról kérdezősködtek Katától, hogyan adna róluk személyleírást, mire a magát mindig kétgyermekes családanyának tituláló nő hosszas győzködés után csak annyit mondott, hogy férjét jóképű, barna hajú, középmagas fiatalembernek, míg Havas Henriket pedig ötvenes, őszülő hajú, vékony, kék szemű, jellegzetes orrú férfinek írja le. A műsor egyébként csak vasárnap este lesz látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek