Starity

Szakál Miki a piszkos melót is elvállalja

2011. február 25. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub játékmestere eddig nem hitte volna, hogy a babák tisztába tételénél tényleg nyakig sz*ros lesz az ember, de ő ezt is vállalja.

hirdetés
Szakál Miki a piszkos melót is elvállalja

Szakál Miklós a játékműsorral együtt jelenleg ideiglenesen lekerült az RTL Klub képernyőjéről, a felszabadult idejét pedig nagyrészt a családjának és a kisbabájának, kis részét pedig a sportolásnak szenteli.

„Heló, szia, szevasztok! Jól van mindenki, én is jól vagyok, a csemete meg növekszik. Gyakorlatilag apaként mindenben kiveszem a részem, amiből tudom: reggel felkelünk, reggeliztetek, játszom vele, edzéstervet állítok össze neki, fürdetem és tisztába teszem” – meséli a tabutv.hu riporterének a vőfélykedő műsorvezető, akinek egyedül a pelenkázással gyűlik meg a baja.

„Én a piszkos melót is bevállalom. Azt hittem, hogy az csak egy mondás, hogy valaki nyakig sz*ros, de én már láttam azt, hogy ez nem mondás, hanem tényleg így van!” – mondja szörnyülködve a videóban Miki.

A játékmester a pelenkázás által felgyülemlett feszültséget kedvenc küzdősportjával vezeti le. Kevesen tudják, hogy Miki már egy ideje taekwondoedzéseken izzasztja és erősíti magát, ezt pedig állítólag egész jól csinálja: „Én nagyon lelkes vagyok, 33 évesen kezdtem el ezt a sportot, ami nyilván nem az ideális kezdési idő, de maximálisan odateszem magam az edzéseken. Nagyon nagy problémát jelent a nyújtás, de csinálom, mert csak így van értelme. Ha az ember lemegy szöszmötölni, az nem nagyon éri meg, úgyhogy az idei nagy tervem a zöld öv megszerzése, és a Balaton átúszása!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek