Starity

Robert Pattinson örökbe fogadott egy kutyust

2011. február 25. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat filmek sztárja elmondása szerint unatkozik egy-egy forgatás alkalmával, ezért most örökbe fogadott egy árva kutyust.

hirdetés
Robert Pattinson örökbe fogadott egy kutyust

Robert Pattinson a napokban Louisianában forgatott, ahol meglátogatott egy sintértelepet. A színész – elmondása szerint – annyira unatkozik a forgatás utáni délutánokon, hogy társra volt szüksége, így megmentett egy kutyát az altatástól.

„A hotelszobák baromi unalmasak! És hacsak nem akarod, hogy minden harmadik lépésnél letámadjanak a fotósok, akkor jobban teszed, ha ott maradsz. Eleinte még jó mókának tűnt, és örültem, hogy ennyi városba ellátogathatok, de egyedül nem olyan jó” – panaszkodott a színész a The Sun magazinnak. 

Az ebnek napokon belül altatás lett volna a sorsa, ehelyett a megmentő mellett, egy repülőn találta magát. Sok színész körül ott van egy csomó ember, akik mennek vele, és e slepp tagjai képesek akár két hónapig ott lenni a színésszel a forgatásokon. De az én haverjaim ehhez túl önérzetesek, azt mondják, hogy nem hajlandók a sleppemmé válni” –nyilatkozta a kutya-örökbefogadás okáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek