Starity

New Yorkba készül Axente Vanessa

2011. február 26. 12:12   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Axente Vanessa, a fiatal magyar modell ügynökével New Yorkot szeretné megcélozni, hogy beindíthassa karrierjét.

hirdetés
New Yorkba készül Axente Vanessa

Mivelhogy a hazai modellek többsége Londonban, New Yorkban, vagy más híres divatfővárosban kezdték el karrierjüket, Axente Vanessa feltörekvő magyar modell is hasonlón gondolkozik. Legújabb terveiről a magyar Glamour magazinnak mesélt.

„Mi is az ügynökömmel New Yorkot szeretnénk megcélozni, és már csak arra várunk, hogy elkészüljön a vízumom. De most a nyári szünetig nem tudok hosszú távra elutazni, mert pótolnom kell a lemaradásokat az iskolában.”

Az elmúlt egy éve igen sűrű volt: bár még csak 15 éves, már elérte azt a megtisztelést, amit a legtöbb modellnek évekbe kerül kiharcolni, ugyanis 14 évesen már a Chanel kifutóján szerepelt Japánban! Szingapúrban is volt, és hazai újságokban is vállalt már fotózást.

„Az év csúcspontja nekem Szingapúr volt, mert nagyon sok neves munkát kaptam, és amire a legkevésbé számítottam, az a Harper's Bazaar és a Revolution-címlap volt.”

Álmai munkája egy Dior-, Gucci-, Armani- vagy Dolce & Gabbana-kampány lenne, valamint egy Vogue-címlap. Példaképe igazából nincs, de akiket nagyon nagyra tart, azok Gisele Bündchen, Heidi Klum és Cindy Crawford.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek