Starity

Gaga lesz Elton John fiának keresztanyja?

2011. február 26. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legfrissebb pletykák szerint Lady Gaga keresztanya lesz – mégpedig Elton John fiáé!

hirdetés
Gaga lesz Elton John fiának keresztanyja?

Elton Johnnak és párjának, David Furnishnek 2010. december 25-én született meg a kisfia, akit béranya hordott ki. A pár már nagyon régóta vágyott arra, hogy szülők lehessenek.

Lady Gaga is fontos szerepet fog játszani a kéthónapos Zachary Jackson Levon Furnish-John életében – hirdette ki a Sun. A magazin újságírói ugyanis hírül kapták, hogy a botrányhősnő lesz a kisbaba keresztanyja.

„Még nem erősítettük meg a dolgot, de a forrásaid nagyon jók! – mondta erre David titokzatosan. – Inkább nem kommentálnám még most, de a keresztszülőkről később még nyilatkozni fogunk.”

A homoszexuális pár egyébként nagy Lady Gaga-rajongó, és lelkesen nyilatkoztak róla, mikor feltették nekik a kérdést azzal kapcsolatban, mit gondolnak a Born This Way énekesnőjéről.

Lady Gaga hisz abban, hogy az lehetsz, aki csak lenni akarsz, hogy nem kell teljes összhangban élnünk a világban, és hogy hasznot húzhatunk az egyéniségből. Ez a legszebb üzenet a világon: a szabadság, hogy az légy, aki lenni szeretnél, azt tedd, amit tenni szeretnél, és azt szeresd, akit szeretni szeretnél.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek