Starity

Több mint testőr — Kié lesz az új főszerep?

2011. február 27. 21:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régóta mesélnek arról, hogy a Több mint testőr című filmet feldolgozzák. Whitney Houston esetleges utódai között szerepel Miley Cyrus, Rihanna, Taylor Momsen vagy Ke$ha.

hirdetés
Több mint testőr — Kié lesz az új főszerep?

Már régóta pletykálják azt, hogy a kilencvenes évek egyik legcsöpögősebb filmjét – Több mint testőr – fel fogják dolgozni. A remake nagyon izgalmas lehet, hiszen itt is kialakulhat egy bájos páros, akiért megőrül majd a nagyérdemű.

Most azonban tényleg úgy tűnik, hogy lesz is belőle valami, hiszen elkezdődött a szereplőválogatás.

Csak remélni tudjuk, hogy Kevin Costner és a drogproblémás Whitney Houston – aki a drogokkal tönkrezúzta hangját – utódai ugyanolyan sikereket fognak elérni, mint amilyeneket egykoron ők, ebben a klasszikus filmben. Nehéz elképzelni, hogy miként fogja majd a vagány testőr – a mai közösségi oldalak világában élő celebek közül – megvédeni a művésznőt.

Természetesen a nagyon tehetséges és konok énekesnő szerepére most szóba került Rihanna, Miley Cyrus, de még Ke$ha és Taylor Momsen is.

A testőrt  – aki egy iraki háborús veterán lesz – elvileg Channing Tatum fogja majd alakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek