Starity

Hurts: a második album teljesen más lesz

2011. március 01. 17:05   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit popduó énekese már a második albummal kapcsolatos terveikről beszélt, bár a bemutatkozó lemezük csak tavaly szeptember elején került kiadásra.

hirdetés
Hurts: a második album teljesen más lesz

Az elektropop és a szintipop stílusú zenét játszó duó (Theo Hutchcraft – ének és Adam Anderson – billentyű) következő stúdióalbuma teljesen más lesz, mint a debütáló lemezük, a Happiness. Minderről az elektropop és a szintipop stílusú zenét játszó duó énekese, Theo Hutchcraft beszélt a Digital Spy-nak.

„Mi nem szeretnénk olyan bosszantó második albumot, ami arról szól, hogy milyen híresnek lenni. Ez a lemez teljesen más lesz, mert korábban nem tudtunk volna olyan dalokat írni, mint most. Biztosan nem fogunk tudni írni még egy olyan dalt, mint a Wonderful Life, mert már nem vagyunk abban a lelki állapotban. Szeretnénk megtalálni az összhangot a katartikus, szomorú zene és a személyiségünk között, úgyhogy majd meglátjuk. Talán kicsit nyomasztó lesz” – mondta a 25 éves manchesteri énekes.

A Hurts legújabb, ötödik videoklipje (ám a Happinessről csak a negyedik kislemez, hiszen a All I Want For Christmas Is New Year's Day nem szerepel az első albumon) a napokban jelent meg – a kisfilmet a Sunday című dalukhoz forgatták Moszkvában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek