Starity

Müller Attila: „VV Laci folyamatosan leépül”

2011. március 02. 11:11   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezető személyes jó bartátja a Való Világ kiképzőjének, aki szerinte azért betegszik bele a játékba, mert a többieken nem tudja eléggé gyakorolni a hatalmát.

hirdetés
Müller Attila: „VV Laci folyamatosan leépül”

Müller Attila is Való Világ-függő, ráadásul több játékost is személyesen ismert, ezért avatott szakértőként mesél a játékról. „A beszavazásnál még nem nagyon néztem a műsort, mert pár hétnek el kell telnie ahhoz, hogy a feszültségek összegyűljenek, de most már egész izgalmas. Azért szeretek a közepébe belecsöppenni ezeknek, mert így legalább már látom, hogy vajon melyik karakterből mit hozott ki a játék” – meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető.

„Egyébként sok ismerősöm is benne van a játékban. Olivért is ismertem már régebb óta, a Lázár Lacival pedig együtt voltam kinn Izraelben. Őt kifejezetten támogattam, hogy menjen be, és bírja, egy kicsit pedig meg is lepődtem azon, hogy kicsit megtört és visszahúzódóbb odabenn. A küzdősporton belüli barátaimmal folyamatosan figyeljük, hogy hogyan épül le és fárad bele a dologba. Szerintem ez azért lehet, mert egyszerűen nem szokta meg, hogy ennyire semmibe veszik az emberek. A katonákkal üvölt, rúgja őket, és csinálják a dolgukat, mert azért vannak ott, de a civil emberekkel ezt nem tudja megtenni!” – mondta Müller Attila.

hirdetés

A műsorvezető szerint VV Laci olyan ellenállásba ütközött a villában, amilyet még sohasem tapasztalt, és úgy gondolja, mostanra már minden villalakó kimutatta a foga fehérjétm, és a játék elején tapasztalt megjátszós időszaknak is vége, úgyhogy most izgalmas csak igazán a műsor. „Én biztosan nem mennék be egy ilyen játékba. Én olyan szinten szabadságmániás vagyok, hogy még akkor is rettentően megőrülök, ha betegség miatt otthon kell lennem!”

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek