Starity

Müller Attila: „VV Laci folyamatosan leépül”

2011. március 02. 11:11   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezető személyes jó bartátja a Való Világ kiképzőjének, aki szerinte azért betegszik bele a játékba, mert a többieken nem tudja eléggé gyakorolni a hatalmát.

hirdetés
Müller Attila: „VV Laci folyamatosan leépül”

Müller Attila is Való Világ-függő, ráadásul több játékost is személyesen ismert, ezért avatott szakértőként mesél a játékról. „A beszavazásnál még nem nagyon néztem a műsort, mert pár hétnek el kell telnie ahhoz, hogy a feszültségek összegyűljenek, de most már egész izgalmas. Azért szeretek a közepébe belecsöppenni ezeknek, mert így legalább már látom, hogy vajon melyik karakterből mit hozott ki a játék” – meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető.

„Egyébként sok ismerősöm is benne van a játékban. Olivért is ismertem már régebb óta, a Lázár Lacival pedig együtt voltam kinn Izraelben. Őt kifejezetten támogattam, hogy menjen be, és bírja, egy kicsit pedig meg is lepődtem azon, hogy kicsit megtört és visszahúzódóbb odabenn. A küzdősporton belüli barátaimmal folyamatosan figyeljük, hogy hogyan épül le és fárad bele a dologba. Szerintem ez azért lehet, mert egyszerűen nem szokta meg, hogy ennyire semmibe veszik az emberek. A katonákkal üvölt, rúgja őket, és csinálják a dolgukat, mert azért vannak ott, de a civil emberekkel ezt nem tudja megtenni!” – mondta Müller Attila.

A műsorvezető szerint VV Laci olyan ellenállásba ütközött a villában, amilyet még sohasem tapasztalt, és úgy gondolja, mostanra már minden villalakó kimutatta a foga fehérjétm, és a játék elején tapasztalt megjátszós időszaknak is vége, úgyhogy most izgalmas csak igazán a műsor. „Én biztosan nem mennék be egy ilyen játékba. Én olyan szinten szabadságmániás vagyok, hogy még akkor is rettentően megőrülök, ha betegség miatt otthon kell lennem!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek