Starity

GG: Georgina Sparks ismét színre lép

2011. március 02. 20:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Szohr után Michelle Trachtenberg is visszatér a Gossip Girlbe, hogy újabb problémákat okozzon.

hirdetés
GG: Georgina Sparks ismét színre lép

Michelle Trachtenberg pár napja elárulta, hogy újból Georgina Sparks bőrébe fog bújni a GG-rajongók nagy örömére – vagy bánatára.

Az Independent 2011 Spirit Awards színfalai mögött ugyanis a következőket nyilatkozta: „Igen, visszatérek. Georgina bajban lesz, ami már szállóigévé vált, ha róla van szó... a jövőben egyébként is sokkal nagyobb szerepet fog kapni a pletykások között.”

A rajongók a kijelentés óta kíváncsian várják, hogy vajon milyen ördögi tetteket fog véghezvinni Georgina az Upper East Side-on.

A sorozat egyébként hat hétig szünetelni fog, de a spoileráradat – a forgatási képekből kiindulva – már hetek óta tart. Sokan találgatják, mi lesz Chuckkal és Blairrel, mi célból érkezik Manhattanbe a monacói herceg, vagy hogyan alakul Serena kapcsolata – de ezekre a kérdésekre a bennfenteseken kívül senki sem tudja a választ: „A forgatókönyveink titkosak, bár az egész olyan nevetséges. Billy Baldwin ismét velünk forgat, ami fantasztikus, viszont ennél többet nem szabad elmondanom. Csak követni kell a GG-t, vicces jeleneteknek nézünk elébe” – árulta el Kelly Rutherford.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek