Starity

Lady Gaga újra Francis Lawrence-szel dolgozik

2011. március 06. 18:06   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő világ körüli turnéja torontói állomásán bejelentette, hogy ki fogja rendezni új klipjét a Born This Way című albumról.

hirdetés
Lady Gaga újra Francis Lawrence-szel dolgozik

Lady Gaga csak pár napja mutatta be várva várt videoklipjét, amit a nagy sikerű Born This Way című számhoz forgattak, de máris új videójáról beszélt. Elmondta, hogy a kisfilmet három héten belül le is forgatják Francis Lawrence-szel, aki a Bad Romance klipjéért is felelős – a YouTube-on sokáig a legnézettebb videó címet birtokolta. A kislemez hivatalosan május 8-án jelenik meg, de lehetséges, hogy a számot már hamarabb lehet hallani a rádiókban.

Az új kislemez producere az a Red One, aki az énekesnő Bad Romance című dalát is készítette, és úgy nyilatkozott a számról, hogy a Bad Romance második felvonásának is lehet tekinteni, és nagyon nagyon sötét lesz.

Gaga a Vogue-nak mondta el, hogy ez lesz a soron következő szám, és azt is, hogy egy áruló férfiről fog szólni. Az extrém énekesnő korábban elárulta már, hogy „a Born This Way fényesen ragyogó szám az album többi számához képest, amelyek egyre sötétebb tónusúak”, így tehát a további számok sokkal inkább emlékeztetnek majd korábbi dalaira.

Lady új klipje tehát újra a megszokott lesz, mivel az Alejandro és a Born This Way videóit fotósok rendezték, így lehet, hogy nem kisfilmre kell számítani. Az énekesnő a Twitteren már megosztott a hamarosan megjelenő, Judas dalszövegéből egy kis részletet: „I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel, but I'm still in love with Judas, Baby” ('Én csak egy jámbor őrült vagyok, oh Baby, ő olyan kegyetlen, de én még szeretem Judast, Baby').

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek