Starity

Bonnie Tyler új albuma ismét csúszik egy évet

2010. május 27. 21:09   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bonnie Tyler legutóbbi stúdióalbuma 2005-ben jelent meg, majd 2006-os LIVE című CD/DVD kiadványa után úgy tűnt, 2008-ban új albummal jelentkezik. Majd jött a hír, hogy 2009 nyarán, ám a most úgy tűnik még 2010-ben sem csodálhatjuk meg új dalait, melyeket az a Jim Steinman írt, aki 1984-ben a Holding Out for a Hero-t.

hirdetés
Bonnie Tyler új albuma ismét csúszik egy évet

Bonnie Tyler 2005-ben szerződött le a francia Stick Music kiadóhoz, akikkel két albumot egy koncert CD-t és egy DVD-t készített. A kiadványok 2005-ben és 2006-ban jelentek meg, és azóta a Stick Music, nem adott ki új dalokat. A híresztelések szerint 2010 év végéig köti Bonniet szerződés a jelenlegi kiadójához, amit bizonyít, hogy a lemezkiadó honlapjának főoldalán, még mindíg Bonnie Tyler-t reklámozzák. Azonban a már elkészült zenei anyagot, nem a Stick Music adná ki, hanem ismét egy másik lemezcég. Ezért még 2011-ig várni kell, az új koronggal, a rajongók bánatára, akik már nagyon várják az új, Jim Steinman által komponált dalokat. Steinman a nyolcvanas és a kilencvenes években is meghozta a sikert Bonnie számára, számtalan zenei díjjal és platinalemezekkel, reméljük ezután sem lesz másképp.

Hogy Bonnie Tyler melyik lemezkiadóhoz igazol át, nem tudni, bár már minden nagy világcégnél megfordult, a Universal Music kivételével, és nem minden esetben botránymentesen.

Visszatekintés

1989-ben a Sony/Columbia kiadóval szakított és még az Egyesült Államokból is visszatelepedett Angliába, miután a Sony az 1988-as albumának dalait továbbadta a rockműfajban élre törő előadóknak. A The Best című slágerét Tina Turnernek adták át és Ő is vitte sikerre, pedig Bonnie két évvel korábban lemezre énekelte, de Cher, Aswad és a KISS is "jól lakott" a dalaiból. A Sony csak 1993-ban kárpótolta Tylert egy nagyszabású válogatáslemez-sorozattal és azóta évente 1 - 3 kiadványt megjelentetnek a dalaival.

1998-ban a Warner Music/EastWest Records-al bontott szerződést, amit az akkor megjelent All In One Voice album bánt a legjobban, a megjelenés után nem sokkal leszedték a polcokról és törölték azt. Ez volt Bonnie egyetlen albuma, amely rövid pályafutása miatt egyetlen toplistára sem került fel.

Bonnie legutóbbi sikere, amely a francia TOP20 listán is szerepelt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek