Starity

Disney-hősökké váltak a hollywoodi sztárok

2011. március 08. 19:07   |   Szerző: Rihannna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén Disneylandben olyan képeket mutatnak be a nézelődőknek, melyeken hollywoodi sztárok pózolnak majd mesehősök képében.

hirdetés
Disney-hősökké váltak a hollywoodi sztárok

A Disney-parkok minden évben kampányt indítanak, hogy népszerűsítsék a mesevilágot, s ennek elérése érdekében különleges képeket használnak fel az illusztráláshoz.

Idén az ismert fotóművész, Annie Leibovitz volt az, aki elvállalta, hogy elkészíti a képeket, melyeken híres hollywoodi sztárok szerepelnek. A smink és maszkmesterek órákon keresztül dolgoztak a híreségeken, a díszletek pedig csodálatos módon idézték a mesebeli világot.

A két Oscar-díjas híresség, Penélope Cruz és Jeff Bridges is igent mondott a felkérésre, és örömmel bújtak a Szépség és a Szörnyeteg bőrébe. Queen Latifah is örömét lelte a fotózásban a Kis Hableány című mese boszorkányának bőrébe bújva. Olivia Wilde Hófehérke gonosz mostohájává, Alec Baldwin pedig a mostoha varázslatos tükrévé vált, ezenkívül a fotózásból kivette a részét Scarlett Johansson – Hamupipőke –, Rachel Weisz – Hófehérke – és Jessica Biel – Pocahontas – is.

A fotók elkészítése és bemutatása után mindenki meg volt elégedve a nagyszerű munkákal, amelyek ezen az oldalon nézhetőek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek