Starity

Mike Huckabee elmondta véleményét Portmanről

2011. március 06. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mike Huckabee, aki kormányzói hivatala után a Fox News Channel műsorvezetője lett, kihasználta a helyzetet, és az adásban elmondta véleményét az Oscar-díjas színésznőről, Natalie Portmanről.

hirdetés
Mike Huckabee elmondta véleményét Portmanről

Miután Natalie Portman teherbe esett, több pletyka is világot látott, amit a sajtó még jobban kihasznált. Mindenki tudja, hogy Natalie-nak házasságon kívüli gyermeke fog születni, ami nem maradt szó nélkül. A Fox News Channel műsorvezetője, Mike Huckabee ennek hangot is adott:

„Az emberek látják ezeket a »hírességeket«, akik szinte a képünkbe tolják, hogy ugyan nem házasok, de már gyerekeik vannak. Úgy mutatják be a házasságon kívüli gyerekvállalást, mint valami óriási, csodálatos dolgot, és ez mára teljesen eltorzította a házasságról alkotott elképzeléseinket” – mondta Huckabee, akinek szemet szúrt az a kijelentés, miszerint Portman kisasszony a terhességgel férjétől kapta meg „élete legfontosabb szerepét”.

Egyelőre senki sem tudja, hogy Huckabee miért „támadt neki” a színésznőnek, mindenesetre később próbálta enyhíteni előző nyilatkozatát:

„A legtöbb egyedülálló édesanya nem keres milliókat, és nem mindenki tud dadákat fogadni a gyereke mellé. A legtöbben szegények, akiknek nem volt részük megfelelő oktatásban, és ezért nehezen találnak munkát. Ha a kormányzat nem figyelne rájuk, egészségbiztosításuk sem lenne, és éhen halnának. A történetnek ezen oldalát viszont teljesen elfedi a látszat, miszerint filmsztárként mennyire jó és egyszerű házasságon kívül gyereket vállalni.” 

Natalie és szóvívője még nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek