Starity

Viva Comet jelölt fiúk felfordulást okoztak!

2010. május 28. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2010-es Viva Comet férfi jelöltjei nagy vállalkozásra szánták magukat. A napokban földönfutókká vált árvízkárosultakon szerettek volna segíteni, így május 26-án Budapesten a Vörösmarty téren népszerűsítették az 1794-es segélyvonalat.

hirdetés
Viva Comet jelölt fiúk felfordulást okoztak!

A napokban a heves esőzések következtében, Magyarországon rég nem látott árvízhelyzet alakult ki, emberek tízezreinek veszélyeztetve lakóhelyük és ingóságaikat.

A június 17-én sorra kerülő Viva Comet Díjátadó gála férfi előadó jelöltjei, L.L. Junior, Király Viktor, Fekete Dávid, Kovács Ákos és SP, valamint a Vivatv műsorvezetője Zola, úgy döntöttek, hogy segíteni szeretnének az árvízkárosultakon. 2010. május 26-án Budapesten, a Vörösmary téren egy rögtönzött koncertet adtak, felhívva az emberek figyelmét az árvízkárosultak nehézségeire. Az esemény hirtelen népszerű lett, számos rajongó feltűnt, így az énekesek egy kis felfordulást okoztak a Vörösmarty téren.

Egy nagy transzparenssel reklámozták az 1794-es segélyvonalat, és kértek mindenkit, hogy ne sajnáljanak pár száz forintot a kráosultaktól, mert ugye sok kicsi csokra megy. Segíts te is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek