Starity

Demi Lovatót kirúgták a saját sorozatából?

2011. március 07. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi nemrég azt nyilatkozta, hogy nagyon boldog, és visszamegy dolgozni, de nem fogja agyonhajszolni magát. Mostanában készíti el a legújabb dalát és nagyon úgy tűnik, hogy csak azt fogja csinálni az elkövetkezendő pár hónapban.

hirdetés
Demi Lovatót kirúgták a saját sorozatából?

A Sonny, a sztárjelölt igazi áttörés volt Demi Lovato számára. Bár a lány a Rocktáborból szerzett ismeretséget, az igazi kasszasikert csak a Sonny, a sztárjelölt hozta meg neki. Demi többször is nyilatkozta, hogy visszatér dolgozni, és mindent úgy folytat, mintha mi sem történt volna. Csak ez nem teljesen jött be a Disney-sztárnak, ugyanis a napokban kiderült, hogy a sorozatnak nemcsak a története lesz teljesen más, hanem a címe is megváltozik: So Random, vagyis 'Tök véletlen' lesz az új neve. 

Brandon Mychal Smith, a sorozat egyik főszereplője a Clevvet Tv-nek mesélt a sorozatbeli változásokról: „Ez egy olyan sorozat, ami mindig változik. Az első évadban bemuatták, hogy kik vagyunk, kikkel kerültünk kapcsolatba, a második évad főleg Chad és Sonny kapcsolatára helyezi a hangsúlyt, a harmadik évadban pedig a nézők azt láthatják, hogy hogyan lettünk azok, akik vagyunk. Tawni, Zora, Chad, Grady és Nico nagyon sok kalandba bonyolódik bele, és a vége általában jól sül el.”

És Sonny neve hol van? Vajon mi lesz ebből? A Tök véletlenből majd megtudjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek