Starity

Audrina új műsora áprilisban lesz látható

2011. március 07. 16:04   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hills című valóságshow-ból megismert 26 éves lány áprilistól új műsorban lesz látható, melyben feltűnik a családja is.

hirdetés
Audrina új műsora áprilisban lesz látható

Audrina Patridge – aki nemrég még a Dancing with the Stars című táncos show-ban szerepelt – háta mögött hagyja a Hills című valóságshow-t, és visszatér gyökereihez, a kaliforniai Orange Countyba. Ennek oka nem más, mint az, hogy a lány új valóságshow-t készít, melyben édesanyja (Lynn), édesapja (Mark) és három testvére is szerepelni fog.

„Szeretjük, hogy Audrina élete több irányba is halad. Egyrészt keményen dolgozik, hogy megállja a helyét a szórakoztatóiparban, de ugyanakkor ott van a családja is Orange Countyban, akik támogatják, és próbálják őt két lábbal a földön tartani. Végső soron ez a történet egy fiatal nő álmait, céljait, törekvéseit mutatja be, illetve hogy min megy keresztül ő és a családja” – mondta a VH1 egyik producere, Jeff Olde a műsorral kapcsolatban.

A műsor első adása április 17-én, este 9 órai kezdéssel lesz először látható a VH1-on, főcímdala pedig Sara Bareilles száma, az Uncharted lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek