Starity

Demi Lovato köszönetet mondott rajongóinak

2011. március 08. 18:06   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato elég sötét, kemény időszakon ment keresztül. Rajongói folyamatosan támogatták, s ezt szerette volna megköszönni egy videoüzenetben.

hirdetés
Demi Lovato köszönetet mondott rajongóinak

Demi Lovato élete legsötétebb időszakát élte meg a szanatóriumban. Igaz, hogy visszatért dolgozni, de még nincs teljesen felkészülve a munkára. Azok a pletykák keringenek a világhálón, hogy saját sorozatából is kirúgták. Nagyon úgy tűnik, hogy már csak a családjába és rajongóiba kapaszkodhat, illetve csak bennük bízhat meg.

A szanatóriumban a lány nem lehetett internetközelben, és nem is telefonálhatott. Azonban – hogy ne érezze magát egyedül – testvére, Madison Lovato minden egyes jókívánsággal teleírt Twitter-üzeneteket leírt egy kisebb fajta könyvbe, és bevitte nővérének, akinek az állapotán ez nagyon nagyot javított.

Pár nappal ezelőtt Demi videoüzenetet küldött minden rajongójának, illetve olyan személyeknek, akik olyan problémákkal küzdenek vagy küzdöttek, amilyenekkel ő is. A kisfilmet saját házában vette fel.

Már az üzenet legelején elmondta, hogy ő nem lenne itt (azaz a saját házában), ha a rajongói nem támogatták volna ennyire. A lány nagyon hálás minden egyes Twitter-üzenetért, rajongói levélért és az olyan csoportoknak, akik őt támogatták. Őszintén beszélt arról is, hogy ez volt élete legsötétebb időszaka. Rajongói pedig fényt hoztak rossz időszakába, amiért szintén nagyon hálás. Szeretne minél hamarabb élőben is köszönetet mondani minden embernek, aki támogatta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek