Starity

A Disney újra klipet készít Jordin Sparksszal

2011. március 08. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan újabb Disney-film fog megjelenni, amelynek főcímdalához természetesen klipet is forgatnak, amihez ismét Jordin Sparksot kérték fel.

hirdetés
A Disney újra klipet készít Jordin Sparksszal

Az African Cats elnevezésű Disney-film a tervek szerint április 22-én fog megjelenni, így a klip is áprilisban várható. A dal pedig a The World I Knew címet kapta.

Úgy látszik, a Disney-nek nem volt elég egyszer dolgozni Jordinnal, hiszen már a Beauty and the beast (Szépség és a szörnyeteg) főcímdalát is a 21 éves énekesnővel készítették el, amely nagy sikert aratott az egész világon. 

A klipet ma, március 8-án forgatják le. Erről Jordin és egy Katie Krause nevű riporter adott információt a Twitteren.

Jordin így közölte a hírt egy tweetjében: „Up for this video shoot! Good morning! :)” ('Kész vagyok erre a videóforgatásra! Jó reggelt!')

Szintén említésre méltó Jordin egy kisebb afférja Twitteren: egy hete közölni akarta a hírt, hogy klipet forgat a Disney-nek. Ezt meg is tette egy rövid üzenetben, miszerint kisfilmet fog rögzíteni az Is This Love című dalhoz. A bökkenő az, hogy a megkomponált főcímdal a The World I Knew névre hallgat. Így nagy az esély arra, hogy Jordin elszólta magát a készülő új albumával kapcsolatban, hiszen mi más lehet az a bizonyos Is This Love? – hamarosan ez is kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek