Starity

Nina Dobrev a Teen Vogue magazinban

2011. március 09. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries című nagy sikerű sorozat Elena Gilbertje a Teen Vogue magazin áprilisi számában osztotta meg titkait a rajongókkal.

hirdetés
Nina Dobrev a Teen Vogue magazinban
Fotó: Regan Cameron/Teen Vogue

Nina Dobrev körül felfordult az élet, mióta 2009-ben megkapta Elena Gilbert és Katherine Pierce szerepét a The Vampire Diaries című sorozatban. A rajongók egyre több dologra kíváncsiak a fiatal színésznővel kapcsolatban, ezért a Teen Vogue magazin kifaggatta Ninánt szépségével és életével kapcsolatban.

A lány imádja a konzerves halat és a kukoricát. Az egészséges étkezés nála nagyon fontos. Szereti a turmixos italokat, és majd' minden nap meg is lepi magát eggyel, hiszen gyermekkora jut eszébe róla. Kiderült, hogy neki is vannak szokásai, amelyekről sosem tudna lemondani. Ilyen például az, hogy bárhol, bármilyen körülmények között kell aludnia, lefekvés előtt mindenképpen megmossa jó alaposan az arcát.

A fiatal színésznő egyébként a sportnak is nagy fontosságot szentel. Minden nap legalább másfél órát edz. Heti 3–4 alkalommal jógázni is szokott.

Nina nem úszhatta meg természetesen az Ian Somerhalderrel kapcsolatos kérdést sem. A mai napig nem ismeri el, de nem is tagadja nyíltan, hogy lenne köztük valami:

„Tudtuk, hogy pletykálni fognak. Ha Iannek lenne barátnője, akkor biztos Paullal hoznának össze. Sok ember jön össze végül olyan színésszel, akivel együtt dolgozik. Én még nem jártam olyannal, akivel közösen forgattunk volna”mondta el a lány az interjú során.

A sorozat forgatásai folytatódnak, és a második évad után Nina egy filmbe is belevág, amelyben Kellan Lutz lesz a partnere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek