Starity

Steph Jones megakarja kérni Jordin kezét

2010. május 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Steph már nem egyszer említette, hogy elvenné Jordint. De amikor Jordin erről fagatta, tagadta és azt mondta, hogy csak viccel.

hirdetés
Steph Jones megakarja kérni Jordin kezét

A hírek szerint Steph Jones végre elmondta Jordinnak mit akar. Nem kérte meg formálisan a kezét, csak elmondta neki, hogy ő képes lenne magasabb szintre is lépni, de csak akkor, ha kész lesz rá. Jordin és Steph idén még nem, de a közel jövőben (talán 5 éven belűl) tervezik a házasságot.

Jones ezzel kapcsolatban megint kiállt az újságírók elé: Igazából fontolgatom a lánykérést, de szerintem Jo még nem kész rá, és lehet én se és én házasság nélkül vagy házassággal is egyformán szeretem őt. Bolondulok Jordinért. Ő az igazi, nagy szerelem. Remélem az elkövetkező 5 évben készen állunk rá, mert úgy érzem ő az akivel letudnám élni az életem, nem nagyképű, nem akaratos, megértő, kedves és nagyon, nagyon segítőkész.

És ha az egyik fél megszólal a másik se maradhat riporterek özöne nélkül, így Jo-t elkezdték faggatni.

Ennyit mondott a szupersztár énekes-színésznő: Igen, igaz Steph említette a dolgot, de nem hiszem, hogy készen állok már rá ilyen fiatalon, nem akarom elhamarkodni a dolgot. Szeretem Steph-t és ő tiszteletben tartja érzéseimet, és ezért imádom, talán ezért is megfordulhat majd egyszer a fejemben, hogy továbblépjünk. Ő az igazi, én tudom, de még túl fiatal vagyok szerintem ehhez a dologhoz. Egy kicsit talán meg is ijedtem, amikor mondta, én csak annyit mondtam neki... hmm... mi?! tényleg?! komolyan, hát izéé... szóval köpni-nyelni nem tudtam, de mondta, hogy csak akkor ha én is akarom, mert nagyon szeret, és adott egy gyönyörű karkötőt, és hozzá tette örökre velem akar lenni... én is vele, mert ritka az ilyen megértő fiú... és sose hittem volna, hogy megtalálom azt akiért mindent megtennék és fordítva, és ez a kapcsolat, ez most igazi szerelem, igazi kapcsolat. Huu... na befejezem a dumálást, mert megint sokat jár a szám, de annyit még el kell mondjak, hogy még nem lesz..vagyis nem tudom, házasság.

hirdetés

Lehet, hogy hamarosan eljön a nagy pillanat az R'n'B sztár életében, ha ennyire szeretik és megértik egymást, ami bizonyosan így van, akkor akár nem kizárt a házasság. De az elmondásuk szerint nem lesz, mert Jo is Steph is beismerte, hogy még Jordin fiatal, bár Steph már 26 éves, de ő sem túl idős ehhez. Ritka az ilyen kapcsolat manapság, és az, hogy felvállalják, hogy megfordult a fejükben a dolog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek