Starity

Dana Delany új sorozatban szerepel

2011. március 09. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek szépséges színésznője főszerepet kapott egy vadonatúj sorozatban, melyben orvosszakértőt alakít.

hirdetés
Dana Delany új sorozatban szerepel

A színésznő szeretne minél inkább a munkájára koncentrálni, és elvállalta a nemrég indult A hidegsebész című tévésorozat főszerepét. Az 54 éves színésznő egy Megan Hunt nevű okoskodó és kőkemény orvosszakértőt alakít, aki egy baleset következményeként elveszíti korábbi állását.

„A Született feleségekben alig dolgoztam. Nem voltam főszereplő, heti két napot forgattam, a többin pedig szabad voltam. Most egy kicsit fáradt vagyok, mert rengeteg munka áll mögöttem. Már nem vagyok fiatal. de imádok utazgatni” – nyilatkozta a színésznő a Sun magazinnak, amikor az új sorozatról kérdezték.

Dana azt tervezi, hogy a pár hetes szünet alatt, amíg a sorozat betör a köztudatba, elutazik nyaralni, így teljesen frissen tér vissza a második évadba: „A hidegsebész forgatásai miatt elnapoltam a szokásos mexikói nyaralásomat. Ide minden évben egyedül megyek, senki sem tarthat velem, csak én, a könyveim és az iPad-em. Most, hogy az első évaddal elkészültünk, már lefoglaltam a repülőjegyemet. De azért nagyon fogok izgulni a nyaralás alatt, hogy hogyan fogadják majd a nézők ezt az új krimit. Remélem lesz második évad is, mert azt tervezem, hogy magammal viszek egy orvosi szótárt a nyaralásra, és bemagolok annyi szakkifejezést, amennyit csak tudok.

A sorozat vetítését ma 21.10-től kezdi meg a Story 4 csatorna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek