Starity

Kiss Ramóna: „Visszahúztak a földre!”

2011. március 10. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő szerint az ország 99 százaléka kedveli a Barátok Köztöt, ezáltal pedig a szereplők is szimpatikusak a közönségnek.

hirdetés
Kiss Ramóna: „Visszahúztak a földre!”

Kiss Ramónát a napokban a Barátok Közt stúdiójának előterében látogatta meg a Tabu Tv stábja. „Azt hiszem, hogy ez az a sorozat, amit az emberek 99 százaléka szeret, ezáltal pedig minket is szeretnek. Kilenc év alatt annyira kevés negatív szituációba kerültem, hogy nem is emlékszem ilyesmire... Ez most viccesen hangzik, de sosem volt olyan, hogy üvöltöztek utánam az utcán és meg akartak verni, maximum csak a karakteremnek adtak tanácsokat az aktuális konfliktusaival kapcsolatban!” – meséli Ramóna, aki el sem tudja képzelni, hogy mivel foglalkozna, ha nem ezzel.

„Egy nagyon jó barátom azt mondta miután bekerültem a sorozatba, hogy ha valakit siker ér, az mindenképpen egy kicsit elszáll, a kérdés csak az, hogy időben észreveszed-e, és vissza tudsz-e szállni a földre. Vannak olyan barátaim és van egy olyan családom, akik hál' istennek visszahúztak a földre, úgyhogy így éltem meg az első pár évet” – mondta el az internetes sztártévé felvételén a színésznő.

A Barátok Közt sztárja egyre jobban odafigyel mindig kirobbanó formájának karbantartására. Heti háromszor edz, és odafigyel arra, hogy minél több zöldséget, gyümölcsöt és folyadékot vigyen be a szervezetébe: „Már kívülről fújom azt, amit az edző szokott mondani! Emellett pedig szerencsére három színházi darabban is játszom, van egy esküvőszervező cégem, és műsorvezetői felkéréseket is szoktam vállalni!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek