Starity

Az Evanescence már dolgozik az új lemezén

2011. március 11. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A banda már hivatalosan is elkezdett munkálkodni legújabb dobásukon, aktív szünet után. Erősebbek mint valaha!

hirdetés
Az Evanescence már dolgozik az új lemezén

A rajongókat megrázta a hír, hogy a banda egy része felbomlott. Azt hitték, hogy itt az Evanescence vége, főleg azután, hogy aktív szünet jellemezte az elmúlt éveket, hiszen a legutóbbi albumuk 2006-ban jött ki The Open Door néven, és a várt siker is elmaradt.

Viszont Amy Lee, az angyalhangú énekes, erősebb mint valaha. Az éveket nem ellógta, hanem ihleteket gyűjtött, és akkor sem kiáltott világvégét, mikor páran feladták az alapfelállásból. Amy 2010-ben kezdett dolgozni a csapat új dalain, és a kottáknak is nekiállt (a lány egyébként zongorázik, és nem is akárhogyan!).

A rajongók eddig talán szkeptikusan álltak az új lemezhez – nem hitték, hogy van tovább –, de mindenki megnyugodhat! Bejelentették, hivatalosan is, hogy március elsején Amy Lee és a csapattársai stúdióba vonultak rögzíteni a hanganyagot, amit decemberben tökéletesítettek egy óceánparton. Amy kicsicseregte, hogy a végtelen óceán és a nyugalom inspirálta az utómunkálatokat, így főként My Immortal jellegű számokra számíthatunk – zongorakísértettel.

hirdetés

Amy a Twitteren is boldogan csiripelt. Minden oka megvolt az örömre, mert a rajongói az egekbe magasztalták az erős, tehetséges énekesnőt: „Köszönök szépen minden szeretetet a mai napon. El sem hiszem, hogy 8 év telt el a Fallen óta. Egész nap az új anyagot vettük fel. Nagyon izgatott vagyok!” Hát még mi, Amy! Sok sikert kívánunk. 2011 az Evanesence berobbanásának éve lesz, minden bizonnyal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek