Starity

Mégis láthatjuk Thalíát krimisorozatban?

2010. május 29. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pedro Torres rendező már hosszú ideje szeretné látni a mexikói dívát a Mujeres asesinas krimisorozat harmadik évadjában. Thalía viszont eddig cáfolta a felkérést.

hirdetés
Mégis láthatjuk Thalíát krimisorozatban?

Nem új hír, miszerint a mexikói rendező, Pedro Torres szeretné, hogy Thalía szerepeljen a Mujeres asesinas ('Gyilkos nők') című sorozat hétfőn induló harmadik évadjában, melyben a megszokottól eltérően negatív szereplőt alakítana.

Bár azelőtt több forrás tényként kezelte az információt, miszerint az énekes-színésznő elfogadta a szerepet, ő maga személyesen cáfolta ezt egy rendezvényen, ahol erről kérdezték: „Senki nem beszélt nekem erről” – állította.

Most azonban ismét felröppent a hír a mexikói El Mañana, illetve a People en Español internetes újságokban. „Thalíának felajánlottuk a szereplést és elfogadta, de nem tudjuk, hogy az időbeosztása mikor teszi lehetővé. Reméljük, hogy júliusban megvalósíthatjuk” – nyilatkozta Torres. A művésznő még nem foglalt állást a felkérés ügyében.

A forgatókönyv szerint Sofía Bassi veje rejtélyes körülmények között meghalt. A szerep szerint Thalía vallaná magát bűnösnek az esetben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek