Starity

Szerelmi háromszög? Adam, Tommy és Sauli

2011. március 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Őrült pletyka kapott szárnyra: Tommy Joe Ratliff magának akarja az énekest, Adam Lambertet, aki most kedvesével, Sauli Koskinennel, a finn Big Brother győztesével jár.

hirdetés
Szerelmi háromszög? Adam, Tommy és Sauli

Tommy Joe Ratliff szentül, szakadatlanul állítja magáról, hogy ő a lányokhoz vonzódik. Adam Lambert is úgy nyilatkozott róla, hogy ő csak egy fiú, aki szép akar lenni. A csók a színpadon csak a szórakoztatásért van, Tommy olyan neki, mint a testvére.

Adam Lambert, habár nem nyilatkozott új szerelméről, Sauli Koskinenről, már mindenki egy párként kezeli őket, és igazuk is van. Adam nyaralni volt vele Bora-Borán, és többször lencsevégre kapták kettőjüket, ahogy kéz a kézben vásárolnak, vagy éppen a vidámparkban szórakoznak. Adam nem zavartatta magát, teli szájból, elbűvölően mosolygott a kamerákba, és nagyon úgy tűnt, büszke kedvesére.

Az Adommy-fanok persze azonnal lázadni kezdtek, a Twitteren Sauli érkezésétől számítva (az első paparazzifotókat követően) öt perc után világtrend lett a következő: Adommy 4 ever. Rengeteg fanfiction íródik Adamről és Tommyról, amiről Adam annyit mondott a Twitteren, hogy néha a képzelet érdekesebb, mint a valóság.

Ám a pletykáskedvű ismerősök ismét kavarnak, kérdésekre adva okot Tommy szexualitását illetően. Egy webes magazinnak elfecsegték, hogy Tommy Joe féltékeny, és ki van borulva Adam és Sauli kapcsolata miatt. Csak magának akarja az énekest, ahogy eddig két évig volt. Hozzátették az állítólagos bennfentesek: Tommy megunta, hogy Adam nem veszi a jeleket, és csak örök második lehet a fiúnál, aki úgy kezeli őt, mintha a testvére lenne, semmi több.

Tommy hajlandó harcolni Adamért. Továbbá úgy gondolja, a finn közszereplő csak kihasználja az amerikai sztárt, és csak bántani fogja Adamet. A magazin állítja az igazát, és sejtelmesen megjegyezték, Tommy Joe és Sauli Koskinen nem véletlenül nincsenek egy közös képen sem Adam születésnapján. A két fiú között izzott a levegő, negatív értelemben. És ár Adam jól érezte magát, bántotta őt a viselkedésük, mert két olyan emberről van szó, akik a legfontosabbak neki.

Adam és Tommy még nem kommentálták a pletykát. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek