Starity

Katy Perry nyilvánosan pofozta fel vőlegényét

2010. május 29. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy ellátta a baját Russel Brandnek,amiért az közös kiscicájukat akarta eladni. Russelnek minden bizonnyal azóta is fáj az a pofon, amit menyasszonyától kapott.

hirdetés
Katy Perry nyilvánosan pofozta fel vőlegényét

Semmi komolyra nem kell gondolni: ez is egy újabb vicces videó, ami Russel Brand brit komikus kezei közül került ki. A Buy Love Here cég számára vettek fel egy cirka fél perces videót, amelyben Russel az eladandó tárgyait mutatja be: köztük a pár közös kiscicáját, Krustyt.

Katy azonnal közbeavatkozik, és egy kis pofonnal figyelmezteti Brandet, hogy ezt nem kéne, és elveszi tőle a kiscicát. Nagyon humoros lett a videó, érdemes megnézni márcsak Russel felsikításáért is, amit 0:21 környékén hallhattok.

A Buy Love Here egyébként egy olyan cég, ahová a vevők bevihetik a használt holmijaikat, és becserélhetik vagy eladhatják őket.

Russel tervei szerint egy Adolf Hitler tűpárnát és egy pár papucsot fog értékesíteni. Kíváncsi vagyok, ki veszi meg a használt papucsát.. Talán egy őrült fanatikus? :)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek