Starity

Készül a Disney Channel új filmje

2011. március 19. 23:11   |   Szerző: lolagirl5

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Geek Charming produkciót Robin Palmer azonos című regénye alapján készítik, főszerepben Sarah Hylanddal és Matt Prokoppal.

hirdetés
Készül a Disney Channel új filmje

A két színész, Sarah Hyland és Matt Prokop a való életben is egy párt alkotnak. Most szerelmüket a képernyőre viszik, ugyanis ők lesznek a főszereplők a Disney Channel legújabb, Geek Charming című filmjében.

A történet középpontjában Dylan Shoenfield áll, aki a Castle Heights High hercegnője. Neki van a legmenőbb pasija, a legnépszerűbb barátai és a legdivatosabb táskája, amit mindenki akar. De amikor a táskáját véletlenül a szökőkútba dobják, szembetalálkozik a stréber Josh Rosennel.

A fiú megmenti a táskát, és cserébe meggyőzi Dylant, hogy engedje meg neki, hogy lefilmezze új dokumentumfilmjéhez. A lány vonakodva, de odaadja A-listáját, és megdöbben, hogy ez a srác milyen király tud lenni. De mikor Dylan barátja kirakja a lakásából, az ő élete – és társadalmi státusza – az összeomlás szélén áll. Vajon sikerül-e neki – Josh segítségével – az élete darabjait újra összerakni és boldogan élni?

A bemutató dátuma egyelőre ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek