Starity

A VV4 adománygyűjtése átlépte az álomhatárt

2011. március 21. 08:08   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Minden Gyerek Lakjon Jól című jótékonysági projekt szombat este zárult le hatalmas gálával, amelyen több hazai sztár, illetve előadó is részt vett.

hirdetés
A VV4 adománygyűjtése átlépte az álomhatárt

Az estet Vastag Csaba nyitotta meg. A show első percei alatt meghaladta a 93 millió forintot a gyűjtés. Az alultáplált gyermekeken Olivér, Szandika és Gombi is segített egy-egy bizonyos összeggel. Olivér megjegyezte, hogy erre a hétre igencsak visszavágyott, mert végre soha nem látott összetartás volt a villalakók között. A műsor második fellépője, Takács Nickolas egy Cserháti Zsuzsa dallal lepte meg a adományozókat.

Rippel Ferenc és Bálint Antónia is a közönség soraiban ült, és segítségre buzdította a népet, amikor a Csillag Születik nyertese, Tabáni István adta elő egyik saját slágerét. A műsorvezető, Balázs és Lilu ismét szólította a villa lakóit, akik alig jutottak szóhoz a 121 milliós összeg hallatánláttán. A műsor alig pár perce ment, de máris 30 millióval nőtt az adomány összege.

Később Varga Viktor kavarta fel a hangulatot, aki előadása után jegyezte meg, hogy szerinte azért segítsenek a nézők, mert segíteni jó dolog, és az élet visszaadja nekünk, amit nyújtottunk.

Nem sokkal ezután a lehetőséget megragadva bejutott iskolások léphettek fel, közülük a két kiválasztott, a Derkovits Gyula Általános Iskolából érkező, egyébként Megasztárba is jelentkező, Sárközi Lili énekelt öcsse, Sárközi Józsika gitárkíséretében. 

Keleti Andrea rettentően büszke Magyarárszágra, amiért ilyen sok pénzt segítettek összegyűjteni. Wolf Kati a Kéz című dal előadásának végén Lilu és Balázs ismét megmutatta az állást, ami már meghaladta a 146 milliót.

A kisebbik Vastag fiú, Tomi produkciója után az állás ismét megváltozott, és nem kevesebb mint 159 millióra nőtt az adományozható összeg. A Bon-Bon énekese a Köszönöm, hogy vagy nekem! című dallal csatlakozott a sztárfellépők sorához. A pár perces ballada után ismét megmutatták az arányt, amely pontosan 4 millióval gyarapodott ez idő alatt.

A reklám után L.L Junior ösztökélte az országot az SMS-küldésre, és arra, hogy érjük el az álomhatár dupláját, azaz a 200 millió forintot. Mindezek után a NON STOP az X-Faktorban bemutatott Rajzfilm medley-t adta elő.

A Villa lakói a kivételes alkalom során elhagyhatták luxusbörtönüket, hogy személyesen legyenek jelen a stúdióban. A Kultúrcsürhe és a Klikk produkcióját mixben ötvözték, és egy dalként adták elő. 

A show-t a VV4 hivatalos dalával zárta Tóth Gabi és Ádok Zoli. Ezek után megmutatták az eddigi eredményt, amely 174 millió volt, ám az SMS-küldés még korántsem zárult le, hiszen az este folyamán egészen éjfélig lehetett segíteni. A végső eredményt a BeleValó műsorában közölte Valkó Eszter és Gáspár Győző, a végösszeg meghaladta a 177 millió forintot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek