Starity

Kiosztották a 2011-es Glamour-díjakat

2011. március 20. 15:03   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezajlott a év legglamourosabb partija: harmadjára adták át a Glamour Women of the Year díjakat. A buliról nem hiányozhattak a legszebb ruhák és a sztárok sem.

hirdetés
Kiosztották a 2011-es Glamour-díjakat

A Glamour Women of the Year 2011-es partija csütörtökön zajlott le. A díjátadó helyszínéül az Up! klub szolgált, a műsorvezető pedig – ahogy az eddigi két évben is – Rákóczi Ferenc volt.

Az év divattervezőjének díját Mojzes Dóra kapta meg, aki Stella McCartney-ruhát, Abodi Dóra-táskát és Zara cipőt viselt – a díjat pedig a Dreft képviselőjétől vehette át.

Az év műsorvezetője díjat Lakatos Márk adta át Lilunak, aki a korábban díjazott Mojzes Dóri ruháját viselte. Az év színésznőjét, Gryllus Dorkát erre az alkalomra Lakatos Márk öltöztette. Tóth Gabi egy Forgó Diána Napsugár-ruhában vehette át az Év énekesnője díjat Gönczi Gábortól. A szöszi lány nagyon örült a díjnak; azt mondta: el sem hitte, hogy igaz, hiszen már teljesen lemondott arról, hogy ebben az országban valaha is elismerik.

Nem csak a lányok, de egy férfi is kapott díjat: Takács Nikolas lett ugyanis a legsármosabb férfi! Azt mondta, ajánlja minden férfitársának, hogy próbáljanak ki egy ilyen versenyt, mert hatalmas önbizalmat tud adni.

Az év modellje az egyik nagy esélyes lett: a Junko Shimadát és Chanel táskát viselő Palvin Barbara a díját Zsidró Tamástól kapta meg.

Két különdíjat is kiosztottak: Harcsa Veronika egy Tchibo-kávéfőzőt kapott, Szinetár Dórát pedig mint a legnőiesebb sztárt tüntette ki a Triumph.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek