Starity

VV Szandika újra plasztikáztat, Sanyi kiakadt

2011. március 20. 18:06   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ plasztikcicája a villában is hangoztatta, hogy még mindig nem elégedett a testével, szabadulása után pedig egyből szakemberek segítségét kérte a rendbehozatalhoz.

hirdetés
VV Szandika újra plasztikáztat, Sanyi kiakadt

A Tabu Tv stábja is elkísérte VV Szandikát a luxusbörtönből való szabadulása utáni első szépészeti fullszerviztúrájára. A szőke plasztikcica először dr. Révész Zsolt rendelőjében kötött ki: azt kérte az orvostól, hogy a mellével és az orrával is foglalkozzon. „Azért fordultam a doktor úrhoz, mert a mellemet és az orromat is korrigálni kéne...” – kezdi a Szandika. „Most pontosítjuk, hogy a hölgynek pontosan mik az elképelései, mert az a lényeg, hogy egy esztétikus és tartósan fennmaradó eredményt érjünk el” – meséli a plasztikai sebész.

A Való Világ plasztikcicája először az egy éve nagyobbított melleit mutatta a szakembernek, ugyanis azok a műtét óta enyhén megereszkedtek, de mivel felvarrást nem akar, nagyobb implantátum nem javallott, az orvos szerint nem marad más, egyelőre el kell fogadnia a mostanit. VV Szandika a mellei helyett tehát most az orrát szervizelteti majd, hiszen mint mondja, a szaglószerve igencsak turcsi. „Az orránál az a probléma, hogy az orrcsúcsa egy egész kicsit szélesebb, illetve a picit túlzott ajakfeltöltés miatt a felső ajka felemelkedik, ezáltal optikailag megrövidül. Emiatt az orr és a felső ajak alkotta esztétikai egység egy kicsit felborul és turcsinak tűnik” – mondta el az internetes sztártévé riporterének Révész doktor, aki hamarosan már késsel a kezében fog találkozni a VV-sztárral.

„Én teljesen a természetesség ellen vagyok. Sanyi ki van akadva azon, hogy megint dokihoz jöttem. Úgy engedett el otthonról, hogy a számból vetessek ki, a mellemet kisebbíttessék le és ne nyúlassak semmi máshoz, de ez az én testem és nekem kell, hogy tetsszen” – osztja le a lapokat VV Szandika.

A szőke szépség ezután egy budai fogászati klinikára ment, hogy a fogsorát rendbe rakassa. A Danubius Dental orvosai először szájröntgent készítettek Szandikárol, ezután pedig a doktor pontos diagnózist adott a plasztikcica állapotáról. „A hölgynek nincs bal felső kettese, ez azt jelenti, hogy van egy rés a fogai közt. Most azon gondolkodunk, hogy miképp tudnánk pótolni a rést. Azt találtuk ki, hogy az első három fogára csinálunk egy cirkóniumkoronát, ami által gyönyörű szép lesz a fogsora...” – mondja a klinika fogorvosa.

„Nekem átok ez a fogsor! Mindig csak problémám volt, és sohasem olyan, amilyennek szeretném, úgyhogy teljes protkót kérek, hogy soha többé ne kelljen fogászatra mennem!” – nevet a Danubius Dental fogorvosi székében VV Szandika, aki a jövő héten már át is esik a fogászati beavatkozáson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek