Starity

A túl sok festéstől hullik Lady Gaga haja

2011. március 21. 18:06   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga elárulta, hogy hullik a haja a sok festéstől, a magas sarkú cipőktől lábai tönkrementek, a sok barnítókrémtől pedig a bőre nem tud megfelelően lélegezni.

hirdetés
A túl sok festéstől hullik Lady Gaga haja

Lady Gaga mindig megbotránkoztató külsővel jelenik meg a nyilvánosság előtt. Ennek a folyamatos megfelelni vágyásnak bőven akadnak hátrányai. Gaga elárulta, hogy az utóbbi időben a haja elkezdett hullani a rengeteg festés miatt. Az eredetileg barna hajú sztár az énekesi pálya kezdete óta hidrogénszőkén lép színpadra, ez pedig komoly kárt okozott a fejbőrének és a hajhagymáinak. Lady Gaga elismerte, néha arra vágyik, hogy újra barna legyen, hiszen akkoriban kevesebb gond akadt a frizurájával.

Azt is elmondta, hogy a hét minden áldott napján sminkkel az arcán alszik. Komoly gondot okoz számára, hogy a napozástól kijönnek a ráncai, ezért folyamatosan barnítókrémekkel keni arcát, ez viszont még inkább igénybe veszi a bőrét.

A ráadás pedig, hogy lábai is tönkremennek a sok extramagas sarkú cipőtől, melyekről köztudott, hogy viselésük egézségtelen. Emiatt folyton masszázsra kell járnia, hogy ízületei regenerálódjanak. Az ismertségnek is vannak hátrányai, és ha még néhány évig a csúcson lesz, teljesen tönkreteheti magát. Szakértők szerint ideje elgondolkoznia azon, hogy ezentúl átlagosabb külseje legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek