Starity

Mulatós X-Faktort szervez Lagzi Lajcsi

2011. március 22. 19:07   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Galambos Lajos terve egy nagyszabású tehetségkutató műsor, mely a hazai zenei palettán mostohagyerekként számon tartott mulatós műfajnak próbál nagyobb teret nyújtani majd. A tervezett produkció jelentkezési határideje március 31-ével lejárna, de a mulatós zene királya úgy döntött: a nagy érdeklődésre való tekintettel újabb három hónappal meghosszabbítja a határidőt.

hirdetés
Mulatós X-Faktort szervez Lagzi Lajcsi

„A műfaj valahogy mostohagyermeke a honi zenei életnek, pedig a rajongótábora hatalmas, és bizony számtalan feltörekvő tehetséget lehet találni határainkon innen és túl is. Szükség is van ezekre a zenészekre, hiszen egy vidéki lakodalomba ritkán tudják meghívni a nagy csatornák tehetségkutatóinak felfedezettjeit. Az érdeklődés hatalmas, így legalább három hónappal kitoljuk a jelentkezési határidőt, hogy senki se maradjon le a lehetőségről” – mesélte el az Új Ásznak Galambos Lajos, aki elárulta a napilapnak a szakmai zsűri összetételét is.

„Szerencsére a szakma is örömmel fogadta a kezdeményezést, és sikerült a zsűrizés feladatára megnyernünk Bangó Margitot, Bódi Gusztit, Tamás Gábor, Erdély legismertebb énekesét, és persze egy televíziós szakember is lesz az ítészek között, csakúgy, mint jómagam” – tette hozzá hazánk egyik legkedveltebb mulattatója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek