Starity

Jessie J-re rászálltak a rajongók

2011. március 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit toplistákon álló Who You Are című albumával az énekesnő rengeteg ember szívébe lopta be magát.

hirdetés
Jessie J-re rászálltak a rajongók

A B.O.B.-vel közösen felvett számuk, a Price Tag is hasonló sikereket aratott, mint az énekesnő újonnan megjelent albuma, a Who You Are.

Jessie a napokban bevallotta a The Sun magazinnak, hogy gyereksztárként indult a híres brit sorozatban,  a The Inbetweeners néhány epiódjában, ám nem hozta meg neki azt az áhított sikert, amit ő elképzelt.

Az azóta felcseperedett Jessie J-t mostanra már, úgy tűnik, az egész világ megismerte és szereti, hiszen idáig kiadott 17 dalával már komoly sikereket aratott az iTunes 100-as toplistáján, továbbá az is bizonyítja sikerét, hogy a The Sun magazinnál meghirdetett internetes chaten rekordmennyiségű Jessie J-fan akart beszélni kedvencével.

Ezzel a Justin Bieber nővéreként emlegetett lány olyan sztárok nyomdokaiba lépett, mint a nemrég megjelent, Last Train to Paris című albumát promótáló P. Diddy, vagy a négy év kihagyás után idén áprlisban szintén friss felvételekkel rendelkező Jennifer Lopez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek