Starity

Serbán Attila nyerte a Csináljuk a fesztivált

2010. május 31. 09:09   |   Szerző: Rella

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szezonzáró Csináljuk a fesztivált döntőjében Serbán Attila diadalmaskodott a Quenn nagy slágerével a Who Wants To Live Forever-rel.

hirdetés
Serbán Attila nyerte a Csináljuk a fesztivált

A Story Tv-n látható vasárnapi döntőben ismét remek dalokat és remek előadókat láthatott és hallhatott a közönség. A nézői szavazatok Serbán Attilának, a Madách Színház kivételes művészének kedveztek, aki a Queen egyik nagy slágerét a Who Wants To Live Forever-t vitte sikerre. Érdekesség, hogy Attila ezt a dalt a Premier Musical Tour CD-jére is felénekelte Szekeres Adriennel.

A döntőbe jutott még néhány korábbi nyertes is, többek között a második helyen végzett Feke Pál Bryan Adams Everything I do című dalával a Robin Hood filmből. A remek filmslágereket olyan előadók adták elő, mint a Dolhai Attila - Vágó Bernadett páros (You are the one that I want), Koós Réka( Golden Eye), Polyák Lilla (It must have been love), Malek Andrea (My heart will go on).

A szezonzáró döntő meglepetéseként Szulák Andrea és Harsányi Levente is dalra fakadt. Ezzel a győzelemmel Serbán Attila egy nagy álma vált valóra, amihez ezúton is szívből gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek