Starity

Solti Ádám felcsap színésznek

2011. március 23. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új taggal bővül a Barátok közt csapata. A női szíveket és lelkeket egyaránt felkavaró karaktert az X-Faktor legsikeresebb együttese, a Non Stopnak tagja, Solti Ádám alakítja.

hirdetés
Solti Ádám felcsap színésznek

Új szereplővel gyarapodik a „család” a Mátyás király téren. Az aranyifjú szerepét a nagy sikerű 2010-es X-Faktorból már ismert Non Stop együttes tagja, Solti Ádám alakítja. Az általa megformált, szintén Ádám nevet viselő karakter igazi életművész, aki stílusával és sármjával bárkit az ujja köré tud csavarni, és mindig megtalálja azokat a nőket, akiket könnyűszerrel kihasználhat, mert bolondulnak érte.

A Barátok közt gárdájának legújabb tagja már szerepelt néhány musicalben, így van gyakorlata a színjátszás terén is. A szereplési lehetőség a sorozatban régi álmát váltotta valóra. Évekkel ezelőtt jelentkezett az egyik általános válogatásra, és most is csak többfordulós meghallgatás során kapta meg a csábító szépfiú szerepét.

Ádám már megismerkedett a stábbal, és megkezdte a forgatásokat is, a nézők közel két hónap múlva láthatják a Mátyás király téren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek