Starity

Matthew McConaughey szakácskönyvet ír?

2011. március 23. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész elmondása szerint kedvesével egyre több időt tölt a konyhában, és annyi receptje van, hogy azzal megtölthetne egy szakácskönyvet.

hirdetés
Matthew McConaughey szakácskönyvet ír?

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt sármos színészének hobbija a főzés. Párjával, Camila Alvesszel egyre több időt töltenek a konyhában, és azt sem tartják kizártnak, hogy egyszer szakácskönyvet dobjanak a piacra.

Matthew kétszeresen büszke apuka, így a gyereknevelés mellett kevés idő jut a romantikázásra, ám bevallása szerint a főzés mindig összehozza a családot, és a randevút pedig a saját konyhájukban tartják.

„Már most annyi receptünk van, amivel megtölthetnénk egy egész szakácskönyvet. A főzés az egyik központi dolog az életünkben, azt mindig együtt csináljuk. Egy átlagos napon másfél-két órát töltünk el a konyhában. Mivel főzünk, csak kéthavonta egyszer jutunk el étterembe, de jobb is így, mert ez remek családi program. Töltünk egy pohár bort és elkezdünk kísérletezni, új dolgokat kipróbálni” – mesélte McConaughey legújabb nyilatkozatában. 

A színész a főzés mellett imád kocsikázni, és persze a munkáját sem hanyagolja el: legközelebb Az igazság ára című drámában láthatjuk, melynek premierje május 12-én lesz. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek