Starity

Lady Gaga: „Rebecca Black egy igazi tehetség”

2011. március 23. 19:07   |   Szerző: lysfan2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga küldetésének érzi, szárnya alá venné azokat, akiket ebben a nem éppen toleráns világban kitaszítottak, és ez alól a legújabb YouTube-felfedezett, Rebecca Black sem kivétel.

hirdetés
Lady Gaga: „Rebecca Black egy igazi tehetség”

Rebecca, akinek Friday című dala túlnyomórészt negatív véleményt váltott ki az emberekből világszerte, most nem mástól, mint magától Lady Gagától kap támogatást. A Born This Way énekesnője arra a kérdésre, hogy mit gondol a 13 éves lány körül kialakult felhajtásról, ennyit válaszolt: „Szerintem Rebecca Black egy zseni, és aki azt mondja, hogy ízléstelen, amit csinál, az egy nagy barom.”

A Friday már számtalan kritikát kapott, többek között nevezték már „minden idők legrosszabb dalának” és „az interneten keringő legszörnyűbb dolognak”.

Gaga, aki elmondása szerint sok piszkálódásnak volt kitéve az iskolában, elmondta a véleményét a mai emberek bíráló magatartásáról és technika fejlődésének hátrányairól: „Én is az internetes korszak gyermeke vagyok. Ez a nehéz abban, ha híres vagy, mert ha valami történik veled, ott a Google, ahol az emberek mindent megtalálnak rólad…”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek