Starity

Kate Winslet egy mágikus kalapról ír könyvet

2011. március 25. 19:07   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő könyvírásra adta fejét, amit egy igen különös történetre épít, és a The Golden hat, azaz 'Arany kalap' címet fogja viselni.

hirdetés
Kate Winslet egy mágikus kalapról ír könyvet

Kate Winslet könyvet ír, ami önmagában nem is olyan nagy hír, hiszen naponta több sztár jelenti be ugyanezt. Ám az Oscar-díjas színésznő nem akármilyen könyvet ígér a rajongóknak: a címben szereplő Arany kalap olyan mágikus hatalommal rendelkező képzeletbeli fejfedő, amely a történet szerint egy kommunikációra képtelen autista kisfiút tanít meg beszélni. A színésznőt egy autista kisfiú ihlette, hogy megírja ezt a művet, akivel egyébként a Mother's Courage: Talking Back to Autism című autizmussal foglalkozó film alatt találkozott (a filmnek Kate Winslet volt a narrátora).

A könyvhöz fotósorozat is készült, amelyen híres hollywoodi sztárok viselik a kalapot, és osztják meg, hogy mi lenne az első mondatuk, ha hosszú éveken át tartó hallgatás után kellene megszólalniuk.

A műben többek között Meryl Streep, Ben Stiller, Marion Cotillard, Christina Aguilera, Demi Moore, Javier Bardem, Jude Law, Julianne Moore, Kevin Bacon és Pedro Almodóvar is szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek