Starity

Khloe Kardashian nem sietteti a babavállalást

2011. március 26. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Khloe már két éve összeházasodott férjével, Lamar Odommal, még mindig nem sikerült teherbe esnie. Állítása szerint ez nem zavarja őt.

hirdetés
Khloe Kardashian nem sietteti a babavállalást

Mióta 2009-ben hozzáment Lamar Odomhoz, rengetegszer feltételezték már Khloe Kardashianról – a K, mint Kardashian sztárjáról –, hogy teherbe esett. Mikor 2010 nyarán újból felmerültek a pletykák, miszerint babát vár, édesanyja, Kris Jenner egy brit hetilapnak bevallotta, hogy a lánya csak meghízott.

Bár Lamar, a 31 éves kosárlabdázó és Khloe öccse, Rob is azt mondták, remélik, hogy a baba már „úton van”, maga Khloe – állítása szerint – nem szeretné elsietni a gyerekvállalást.

„Nem siettetem ennyire elszántan a dolgot – mondta a realitysztár a People magazinnak csütörtökön, amikor az új valóságshow-ját, a Khloe & Lamart népszerűsítették, mely jövő hónapban debütál. – Szeretnék gyerekeket? Igen. De így is boldog vagyok, hogy csak Lamar és én vagyunk.”

Úgy gondolja, egy baba igazán boldoggá tenné, de annak is örül, ahogy a dolgok jelenleg vannak. Ettől függetlenül nem esne kétségbe, ha holnap teherbe esne.

„Úgy érzem, fiatalok vagyunk, és aminek meg kell történnie, meg fog. Egészséges vagyok, tudom, hogy lehetne gyerekem. Lamarnak is. Teherbe esni nehéz. Az emberek nem tudják, hogy havonta van három nap, amikor teherbe tudsz esni – és ha kihagyod azt a három napot, várnod kell a következő hónapra.”

Minden lehetőséget átgondolva Khloe azt mondta, ha az elkövetkezendő néhány évben nem esik teherbe, fel fog hívni egy orvost, és kitalálja, mi történhetett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek