Starity

Lady Gagát sajtburgerrel szívatták

2011. március 26. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű énekesnő egy interjúban mesélt arról, hogy barátai milyen kegyetlen módszerekkel viccelik meg, mialatt fogyókúrázik.

hirdetés
Lady Gagát sajtburgerrel szívatták

A Born This Way előadója egy interjúban árulta el, hogy barátai gyakran viccelik meg eszement fogyókúrája miatt, méghozzá néha elég szadista módon: „A barátaim gyakran viccelnek a diétáimmal, mert a klipforgatások és a fellépések előtt nagyon szigorúan szoktam fogyózni. Hülye poénokat lőnek el, egyszer például egy egész rakás sajtburgert hagytak az öltözőmben, meg ilyenek. Tényleg borzalmas volt, igazi kegyetlenség” – mondta. Egy róla megjelent életrajzi könyv szerint betegesen megszállott, ha túlsúlyáról van szó, és képes a tökéletes alakért mindenféle radikális módszert bevetni.

David Cinemny, aki Gaga korábbi turnémenedzsere, elárulta, hogy az énekesnő nagyon imádja az édességet, előfordul, hogy teleeszi magát, aztán hetekig alig eszik valamit: „Amikor azt mondom, beteg volt, úgy értem: fizikailag és mentálisan egyaránt” – írta Cinemy a Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga című életrajzi könyvben.

Az énekesnő nem titkolja, hogy renderesen szüksége van a diétázásra: tavaly tavasszal egy koncertjén rosszul lett, és majdnem el is ájult, valószínűleg az éhségtől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek